Categories
Uncategorized

Utsett 30. april

Nidaros skal settes ut på sjøen igjen lørdag den 30. April!

Vi møtes ved Prestelva (ved museet Kystens Arv) innen klokken 10. Anbefalt ferjeavgang kl 9 (til nød kl 9.30). Opplegget følger godt innarbeidet praksis og ledes av Vegard Heide.

Angående opplegg, så skriver Vegard:

Det er flo den aktuelle lørdagen kl. 12.24, og det er temmelig høy flo. Da passer det med oppmøte ca klokka 10. Det første vi gjør er å sette båten ned i fjæra, deretter har vi ombord litt tiljer, og bærer utstyr bort på kaia. Så får vi båten flott en gang etter 11.30, ror bort til kaia, har ombord ballast og reiser masta. Det er greit å være litt tidlig ute i forhold til flo/fjære, så det ikke blir stress: kan bli for grunt å gå ut fra havna etter at sjøen er mer enn halvveis falt.

Det kan være kjekt å ha gummistøvler eller liknende når båten settes ned i fjæra. 

Påmelding: Vi trenger over 20 personer for å klare å bære ut båten. Vi håper at flest mulig av Nidaros´ medlemmer og venner har anledning til å bli med. Det er viktig at de som har tenkt å komme, sender en påmelding på e-post til: styret@batlag.no så snart som mulig. Si fra om du trenger skyss eller om du har ledig plass i bilen.

Seiling hjem: Nidaros seiles til byen lørdag ettermiddag og trenger flere til å være mannskap. Hvis du har lyst til å bli med båten tilbake, si fra om det i påmeldingen. Det er foreløpig ikke bestemt hvem som skal være høvedsmannen. 

Mat: Ta med matpakke, men vi håper også å få en gjeng å steke vafler. Har du lyst til å være med på dette (ta med ingredienser, utstyr, og steking), si ifra i påmeldingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.