Aktivitetsplan 2021

Informasjon om onsdagsseiling

Åpen seiling og medlemsseiling
Fra 2018 har båtlaget operert med åpne onsdagsseilaser som kun gjennomføres i partallsuker. I oddetallsuker er onsdagsseilasene reservert for båtlaget medlemmer (og evt. medbrakte venner). Hvis du ikke er medlem og ønsker å seile mer så tar båtlaget gjerne i mot flere medlemmer:)

Påmelding
Det er mulig å reservere plass på de åpne onsdagsseilingene (se over), ved å skrive seg inn på et påmeldingsark (link åpner et eget google regneark). Det er ikke obligatorisk å reservere plass, men det vil gi deg prioritet hvis båten blir full. Det er ikke mulig å reservere plass på medlemsseiling.

Betaling
Det koster kr 100 å være med for ikke-medlemmer, medlemmer deltar gratis. Betaling på stedet, enten kontant eller med VIPPS.

Redningsvest
Ta med egen redningsvest hvis du har, eventuelt er det mulig å låne i båten. Leie av vest er inkludert i seglingsavgiften.

Oppmøte/varighet
Møt opp med Gulskuret senest kl 17.00 – båten forlater kaia 17.05 for å rekke bruåpninga. Vi er vanligvis tilbake til Fosenkaia ca.  kl 20, men er det fint seilingsvær kan seinere retur være aktuelt.

Bruk søylen nederst på aktivitetsplanen for å dra dokumentet til høyre.