Bli medlem?

Hvem kan bli medlem?
Det kan alle – bli med en onsdag og kjenn hvordan det føles på fjorden

Hva koster det å bli medlem?
Det er to typer medlemskap:

– Vanlig medlem: 300,- pr år

– Ungdomsmedlem (16-26 år): 125,- pr år

Betales til kontonummer: 0540 08 66785

Vipps: 24447 (Båtlaget Nidaros)

For å melde deg inn må du også være medlem av Kystlaget Trondheim som er en del av Forbundet Kysten. Det koster 500,- per år eller 250,- per år for deg som er mellom 13 og 26 år gammel, og 50,- pr ekstra familiemedlem. Medlemsskap der betales til Forbundet Kysten/Kystlaget, ikke til Nidaros.

Melder du deg inn? Betal kontingentene og skriv en epost til kasserer@batlag.no med ditt navn, telefonnummer og e-postadresse.

Hva oppnår du som medlem?
Du kan bruke båten – men det må være med minst 2 kvalifiserte: Høvedsmann og halskar. Det enkleste er å møte opp hver onsdag kl 17:15 – da er det satt opp høvedsmann og du får en fjordtur. Vil du ha mer ut av det så kan du melde deg på en uke av sommerseilasen. Den foregår 4 uker i juli og da kan du få en uforglemmelig uke.

Hva koster en ukes sommerseilas?
Det koster 150,- pr. dag (300,- for ikke-medlemmer) og så vil jo maten og havneavgift koste litt, men det spleiser deltagerne på. Overnatting skjer på båten. Så en ukes seiltur koster dermed bare 1050,- midt i beste ferietida. Unger i grunnskolealder går gratis så dette er familievennlig.

2 replies on “Bli medlem?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.