Categories
Uncategorized

Utsett 27. april 2024

Kjære gamle og nye medlemmer (og andre)!
Her kommer mer info om årets utsett. Nidaros skal settes ut på sjøen igjen lørdag den 27. april, og på grunn av flo og fjære blir det litt tidligere oppmøte enn vi er vant til! Opplegget følger godt innarbeidet praksis og ledes av Vegard Heide.
Vi møtes ved Prestelva (ved museet Kystens Arv) innen klokken 09:00 for å bære ut båten på fjæra. Anbefalt fergeavgang kl. 0800.
Plan: Det er fjære den dagen kl. 08:24. Vi setter båten i fjæra rett etter oppmøte, og starter å bære ting til kaia (og spiser lunsj) mens vi venter på at båten løftes opp av floa. Det kommer til å skje antagelig på et punkt før kl. 14:30. Da ror vi båten til kaia og rigger opp, laster utstyr ombord, og gjør båten klar til å seiles til byen. Vi bør rekke dette før kl. 16:30 slik at det ikke blir for grunt inne i bukta.
Påmelding: Vi trenger minst 20 personer for å klare å bære ut båten. Vi håper at flest mulig av Nidaros´ medlemmer og andre interesserte har anledning til å bli med. Det er åpent for alle å være med. Meld deg på ved bruk av dette skjemaet, gjerne med en gang, så du ikke glemmer det :)!
Transport: Svarene fra påmeldingsskjemaet kommer til å vises i dette regnearket Påmeldte utsett 2024 – Google Sheets . Hvis du vil sitte på, ta direkte kontakt med de som har svart at de har plass i bil.
Seiling til byen: Nidaros seiles til byen lørdag ettermiddag og trenger flere til å være mannskap. Hvis du har lyst å seile med båten tilbake, si fra om dette i påmeldingen. Det er foreløpig ikke bestemt hvem som skal være høvis. Hvis det blir stor interesse, gjelder førstemann til mølla.
Utstyr: Det kan være kjekt å ha gummistøvler eller liknende når båten settes ned i fjæra. I tillegg er det fornuftig med varme arbeidsklær og regntett hvis det regner.
 Mat: Ta med matpakke og noe på termosen. Vi håper også å få en gjeng til å steke vafler. Har du lyst til å være med på dette, si ifra i påmeldingen! Avtal dere imellom hvem som kjøper inn. Dere får utgifter refundert av båtlaget.
Utgifter: Det er mulig å be om refusjon av kostnader til ferge. Send kvittering og kontonr til kasserer@batlag.no
 
Overnatting: Siden oppsettet er så tidlig, vurderer noen av oss å overnatte på Stadsbygd fra dagen før, enten i telt eller i ett eller annet hus. Gi beskjed om dette kan være aktuelt for deg også, så lager vi et opplegg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.