Categories
Uncategorized

Opsett 22. oktober

Det blir oppsett av Nidaros den 22. oktober. Vi samles om morgenen ved Prestelva ved museet Kystens Arv i Stadsbygd på Fosen. Det er flo kvart på elleve så vi satser på oppmøte i Stadsbygd en time før, 9:45, slik at vi får nok tid til å tømme båten. Anbefalt fergeavgang fra Flakk er derfor kl. 9.
Vi trenger over 20 personer for å klare å sette opp båten. Vi håper at flest mulig av Nidaros sine medlemmer og venner har mulighet til å bli med.
Det er planlagt at Nidaros skal segle til Stadsbygd fredagen før, altså 21. 10., om ettermiddagen. Tidspunktet for avreise blir bestemt nærmere senere avhengig av værvarselet, men vi regner med ca. kl. 15 – 16. Det er solnedgang kl. 17:40 den dagen så vi bør vel få nok lys på veien.
Det blir mulig å overnatte i vengen evt. kan vi sette opp teltet over båten hvis vi blir mange. Prestegården i nærheten av Museet er også tilgjengelig, til pris av 500 kr. / natt.
Hvis noen har mulighet til å stille opp med vaffelsteking, så er det hjertelig velkommen!
Anbefalt utstyr: gummistøvler, matpakke, regntøy hvis det blir meldt regn.
Ved overnatting: liggeunderlag og sovepose. Styret arrangerer sen middag og frokost på båten, ta gjerne med skål, kopp og skje.
Påmelding: vennligst meld deg på ved bruk av skjemaet:
https://forms.gle/czNjGH2YeXV9x9kv6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.