Categories
Uncategorized

Onsdagsseilinger og sommerseilas

Nidaros er nå på plass ved Fosenkaia
Båten ble seilt til byen fra Stadsbygd etter utsett lørdag 23. mai. Jon Lippe var høvedsmann med André Sæther Berger som mannskap. Det er viktig at de som er ført opp med tilsyn, sjekker hvilken uke de har vakt. Tilsynsinstruksen finnes under fanen «Aktivitetsplan». Disse har tilsyn i ukene før sommeren: Jan-Petter, Kerstin, Stein Tore André og Christine. Høvedsmenn og halskarer må også merke seg hvilke onsdager de er ført opp og selv ta initiativ i god tid dersom de trenger å bytte dag.

Onsdagsseiling
På grunn av smittesituasjonen blir det ingen åpne onsdagsseilinger med Nidaros før sommeren, men det blir lukkede seilinger for medlemmer. Aktivitetsplanen er oppdatert. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om etter sommeren.

Sommerseilas
I sommer drar Nidaros på seilas langs kysten nordover fra og med uke 27 til og med uke 32. Høvedsmenn blir (i rekkefølge): Frode Frydenlund, Ingunn Limstrand, Vegard Heide, Morten Pedersen, Gunnar Austrheim og Erlend Skei. Slik det ser ut nå, er de fleste ukene fullbooket, men dersom det blir plasser ledig, vil det bli gitt beskjed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.