Categories
Uncategorized

Aktiviteter i båtlaget i høst

Kurs i råsegling tirsdag 1. september kl 1700!
Kurset er åpent for både nybegynnere og mer erfarne seilere. Vi går gjennom tau/knuter, rigg, motorkjøring, fortøyning, seiling/trimming, roing og kanskje ankring.Pris kr 100 for medlemmer (og 200 for ikke-medlemmer).Kursledere: Ingunn M. Limstrand og Liv HeideKurset er i utgangpunktet bare åpent for medlemmer pga korona-situasjonen, og vi har en maksgrense på 6 deltakere. Førstehen-til mølla-prinsippet gjelder.Påmelding til Ingunn på messenger eller sms (91577096).

Onsdagsseilasene i høst
Går som planlagt, men med noen endringer på høveds/halskar. I uke 38 er båten utleid til Fosen folkehøgskole. Se planen på nettsiden. Vi fortsetter med bare seilaser for medlemmer, men det skal være lov å ta med en gjest eller to. “Spesielt interesserte” og potensielle nye medlemmer får også være med, dog med maks antall på åtte i båten (inkludert mannskap). Møt derfor opp i god tid. Avgang senest kl 1710 (bruåpning 1720).

Piratseilas 
Blir trolig arrangert søndag 30.8. Info kommer.

Oppsett 
Blir flyttet fram til lørdag 3. oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.