Categories
Uncategorized

Utsett lørdag 23. mai

Nidaros skal på sjøen – bli med!

Lørdag 23. mai blir det båtutsett på Stadsbygd. Nå skal det være mulig å få ut Nidaros uten å bryte smittevernreglene.

Vi møtes ved Prestelva innen klokken 10. Anbefalt ferjeavgang kl 9 (til nød kl 9.30). Opplegget følger godt innarbeidet praksis og ledes av Vegard Heide. Han tar også tar ansvar for bunnsmøring (fire-fem medlemmer har meldt seg til en liten dugnad på Kristi himmelfartsdag).

Opplegg: Først bærer vi båten ut og så langt ned i fjæra vi kommer. Der får den stå til det blir flo.
Imens frakter vi mast, innved og utstyr bort på kaia og sjekker at alt er i orden. Ledig tid brukes til å reparere naustmuren. Etter matpausen, ca kl 12-13, håper vi at båten flyter og kan flyttes. Deretter tar vi ballast og treverk om bord og får opp riggen.

Påmelding: Vi trenger 15-20 personer for å klare å bære ut båten. Vi håper at flest mulig av Nidaros´ medlemmer og venner har anledning til å bli med. Det er viktig at de som har tenkt å komme, sender en påmelding på e-post til: styret@batlag.no så snart som mulig, men helst før 20.5. Si fra om du trenger skyss eller om du har ledig plass i bilen.

Seiling hjem: Nidaros seiles til byen lørdag ettermiddag med Jon Lippe som høvedmann. Han trenger mannskap. Hvis du har lyst til å bli med båten tilbake, si fra om det i påmeldingen.

Smittevern: Det er mulig vi blir under grensen på 20 deltakere, men siden dette er et arrangement med påmelding og god oversikt over hvem som deltar, mener vi at vi kommer inn under regelen om maks 50 deltakere. Vi skal stort sett klare å holde én meters avstand, og styret vil kjøpe inn munnbind/masker som kan brukes når det er nødvendig. Alle tar med seg egen mat og drikke. De som er syke eller kjenner symptomer på forkjølelse, må selvsagt holde seg hjemme.

Styret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.