Categories
Uncategorized

Kurs i vedlikehold av båt

I år arrangerer vi smøredugnader og utsett som kurs, for å sikre god kontinuitet og spredning av kunnskap innad i laget. Kurset vil bestå av to deler:

Del 1: Skraping, priming og bunnsmøring
Avholdes både onsdag 23. april og torsdag 24. april, og det legges opp til at man deltar på en av kveldene. På smøredugnadene/kursene på kveldstid vil det bli lagt mest vekt på undervannsskrog, som i hovedsak er det som gjenstår av skraping, priming og bunnsmøring. I tillegg vil det bli gitt en innføring i andre temaer som vedlikehold av rigg, jern og skrog, for de som ønsker det. Dette er en flott mulighet dersom du ønsker å lære litt mer om vedlikehold av båt, eller om du bare vil gjøre en innsats for Nidaros. Servering av kaffe og noe søtt.

Påmelding til kveldskurs onsdag eller torsdag til tora_heide@hotmail.comTidspunkt avtales nærmere blant deltakerne. Det er ønskelig at vi er rundt 5 personer hver kveld. 

Del 2: Utsett
Utsette gjennomføres lørdag 26. april. På utsettet vil kursfokuset ligge på ballast og rigging. Nærmere beskrivelse i egen post her på websiden til Nidaros.

Påmelding til utsett til inganbe@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.