Categories
Uncategorized

Utsett av båten 26. april

Velkommen til utsett av Nidaros på Stadsbygd, Kystens Arv  Lørdag 26. april, 2014. Ta med familie og venner og alle andre som har lyst på en flott vårdag i fjæra! nidaros utsett Utsettet arrangeres i år som del-2 av et internkurs i vedlikehold og restaurering av båt. Vi søker økonomisk støtte fra Studieforbundet for Kultur og Tradisjon. Del-1 av kurset går onsdag og torsdag samme uke. Se mer om dette i egen innkalling til smøredugnad.

PÅMELDING Innen onsdag 23 April til Ingrid Berg e-mail: inganbe@gmail.com eller mobil: 90914494.

Si fra om du kommer direkte med egen transport eller ved oppmøte på Fosenkaia (Gulskuret) senest kl 08:30. De som kjører egen bil sier fra så vi kan sikre at alle får plass. Felles ferje fra Flakk kl 09:00. Båtlaget kan sponse fergeutgifter, så husk å ta ut kvittering for bompassering på nett.

PROGRAM for utsettet:
Flo sjø er så tidlig som kl 10:15 og fjære kl 16:30. Vi satser derfor på normal avreise fra Trondheim og organiserer direkte utsett av Nidaros på flo sjø så fort som mulig etter at vi ankommer naustet. Så her trenger vi mange sterke rygger med en gang og folk med høye støvler. I tillegg til rigging av Nidaros ser vi også på hva som kan gjøres på naustet.

Varm lunsj/middag (Baccalao m.m ) serveres når båten flyter og tilnærmet ferdig rigget. I tradisjon tro håper mange stiller til små og store oppgaver utover hele dagen og at Jan Petter også i år stiller i anorakk og sørger for vaffelstekingen.

Hjemreise med båten:
Vi satser på å ha båten seilklar til kl 15.00. Båten seiles deretter tilbake til byen ila kvelden. Vi gleder oss til å få båten på sjøen og snart tilbake til byen for en ny sesong med mange fine opplevelser.

Været blir som alltid strålende!

Med vennlig hilsen Styret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.