Categories
Uncategorized

Viktig melding til alle Nidaros-medlemmer

På grunn av “korona-situasjonen” er vi nødt til å utsette det planlagte båtutsettet som skulle vært 25. april. Styret har bestemt at vi i første omgang venter til lørdag 23. mai med å få Nidaros på sjøen. Siden vi ikke kan regne med hjelp fra folkehøgskolen, håper vi at flest mulig kan være med. Forhåpentligvis blir det innen den tid mulig å gjennomføre en slik dugnad. Vi kommer tilbake med mer informasjon, både om utsett, sommerseilas og andre aktiviteter så snart vi vet mer.
Vi legger også ut informasjon på nettsiden nidaros.batlag.no, og sender e-post. Som et ledd i å oppdatere e-postlisten, ber vi om at medlemmer som ikke får mail om dette, sender beskjed til styret@batlag.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.