Categories
Uncategorized

Oppsett Nidaros 7. oktober – Program.

Hei alle Nidarosinger!

Båtlaget Nidaros inviterer medlemmer og andre interesserte til oppsett av fembøringene Nidaros og Braute 7. oktober 2017 ved Museet Kystens Arv, Stadsbygd.

Det er stor flo kl 13.30 denne lørdagen, så oppmøte ved naustet blir kl 11:00. Vi som kommer fra Trondheim tar ferja fra Flakk kl 10:30. Oppmøte for samkjørende biler og passasjerer på Fosenkaia innen kl 10:00.

Programmet er kort fortalt at vi tømmer båten for rigg, tilfar og ballast mens den ligger til kai. Når båten er tom setter vi båten opp i fjæra, og tar en velfortjent kurvlunsj i grillhytta der du har med mat til deg selv og noe å dele. Etter lunsj har sjøen falt, og vi bærer båtene inn i naustene etter tur.

Før vi setter opp båten den seiles til Stadsbygd. Det kan for eksempel gjøres som en onsdagsseilas 4. okt. Det er meldt interesse for å delta, men vi behøver en høvedsmann som vil ta turen. Meld tilbake! (Merk også: det er ikke satt opp mannskap til onsdagsseilas 27. september. Høvedsmann? Ta turen om du vil!)

Påmelding til oppsettet innen torsdag 5. oktober til asmsather@gmail.com, der du skriver hvor mange som reiser sammen, og hvor mange ledige plasser det er i en eventuell bil, eller om du mangler transport.

 

Vel møtt!

Hilsen Åsmund Sæther

Leder, Båtlaget Nidaros

PS: for de som er i byen onsdag 4. oktober holdes det et innledende møte om Kystens Landsstevne i Trondheim 2019. For å komme i gang med dette trenger vi i Kystlaget å samle bra med folk, også fra Båtlaget Nidaros!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.