Categories
Uncategorized

Velkommen til Nidaros oppsett på Stadsbygd, Kystens Arv Søndag 6. oktober, 2013.

Ta med familie og venner og alle andre som har lyst på en flott høstdag i fjæra!

Nidaros er utleid til Folkehøyskolen hele uke 40 og de vil levere henne direkte på Stadsbygd før oppsett.

Påmelding til Ingrid Berg innen torsdag 03. oktober på enten e-mail: inganbe@gmail.com  eller  mob: 90914494. Si fra om du kommer direkte med egen transport eller ved oppmøte på Fosenkaia (Gulskuret) senest kl 08:30. De som kjører egen bil sier fra så vi kan sikre at alle får plass. Vi satser på felles ferje fra Flakk kl 09:00. Båtlaget sponser fergeutgifter. Husk å ta ut kvittering for bompassering på nett.

 

Program for utsett:

Tidspunktet for flo er kl 13 med +1,5m over middels vannstand og dermed gunstig for oss. Vi satser derfor på normal avreise fra Trondheim og organiserer først nedrigging og bæring av ballaststein. Oppsettet av Nidaros skjer på flo sjø og vi prøver å bære henne inn så fort det er mulig. Her trengs mange sterke rygger og folk med høye støvler. I tillegg til nedrigging, vask, skraping av bunnstoff, smøring av tiljer og rigg, ser vi også på hva som kan gjøres av dugnad på naustet. Smøring av taket med lyse og tjære ble påbegynt i våres og veggene er ferdig panelt og må smøres. Vi bør prøve å ferdigstille mest mulig av dette i høst. 

Varm lunsj/middag serveres. Det er behov for at mange stiller til små og store oppgaver utover hele dagen. Det er viktig at vi er mange nok tidlig for å få båten tømt og båret inn.

Smøredugnad                                                                                                                                                                 

Båtansvarlig Tora planlegger å arrangere en smøredugnad like etter oppsettet hvis det blir varmt nok, foreløpig planlagt onsdag 16 oktober. Vi ønsker alle å slippe å bære ut en klissete båt til våren. Så vær snill planlegg for dette, still opp og hjelp Tora. Egen innkalling vil bli sendt på e-mail.

Vi takker for årets seilsesong, og gleder oss til en ny sesong med mange nye opplevelser.

 

 

Været blir strålende!

 

Med vennlig hilsen

Styret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.