Categories
Uncategorized

Utsett lørdag 6. april

Velkommen til Nidaros utsett på Stadsbygd, Kystens Arv Lørdag 6. april, 2013. Ta med familie og venner og alle andre som har lyst på en flott vårdag i fjæra!

Pga utleie av Nidaros må vi ha tidlig utsett i år.

Påmelding til Ingrid Berg innen onsdag 03. april på enten e-mail: inganbe@gmail.com eller mob: 90914494. Si fra om du kommer direkte med egen transport eller ved oppmøte på Fosenkaia (Gulskuret) senest kl 08:30. De som kjører egen bil sier fra så vi kan sikre at alle får plass. Vi satser på felles ferje fra Flakk kl 09:00. Båtlaget sponser fergeutgifter. Husk å ta ut kvittering for bompassering på nett.

Program for utsett:
Tidspunktet for flo og fjære er ikke gunstig for oss i år. Flo er så tidlig som kl 09:22 og fjære kl 16:00. Vi satser derfor på normal avreise fra Trondheim og organiserer direkte utsett av Nidaros på flo sjø så fort som mulig etter at vi ankommer naustet. Her trenger vi mange sterke rygger med en gang og folk med høye støvler. I tillegg til rigging av Nidaros ser vi også på hva som kan gjøres av dugnad på naustet. Varm lunsj/middag serveres når båten flyter og tilnærmet ferdig rigget. Vi trenger at mange stiller til små og store oppgaver utover hele dagen. Men, det er viktig er at vi er mange nok tidlig på dagen for å få båten flytende.

Vi satser på å ha båten seilklar til kl 15.00. Wiggo Larsen vil deretter ta Nidaros videre til Rissa for fortøying og ettersyn inntil vi leier henne ut f.o.m 11 april. Vi gleder oss til å få båten på sjøen og snart tilbake til byen for en ny sesong med mange opplevelser.

Været blir strålende!

Med vennlig hilsen
Styret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.