Categories
Uncategorized

Utsett 6. mai

Nidaros skal settes ut på sjøen igjen lørdag den 6. mai!

Vi møtes ved Prestelva (ved museet Kystens Arv) innen klokken 10. Anbefalt fergeavgang kl. 9 (til nød kl. 9.30). Opplegget følger godt innarbeidet praksis og ledes av Vegard Heide.

Det var tidligere annonsert på årsmøte at utsettet var planlagt den 22. april, men styret har i samarbeidet med båtgruppa bestemt å utsette dette på grunn av reparasjonsarbeidet som fortsatt gjennomgår. Det kommer også en e-post med invitasjon til dugnad over påske senere.

Plan: Det er flo den dagen kl. 12:59, 285 cm høy. Vi setter båten i fjæra med det første, og starter å bære ting til kaia mens vi venter på at båten skal starte å flyte. Det kommer til å skje antagelig på et punkt før kl. 12. Da ror vi båten til kaia og rigger opp, lader utstyr ombord, og gjør båten klar til å dra. Vi bør rekke dette før kl. 16 slik at det ikke blir for grunt inn i bukta.

Påmelding: Vi trenger over 20 personer for å klare å bære ut båten. Vi håper at flest mulig av Nidaros´ medlemmer og venner har anledning til å bli med. Meld deg på ved bruk av dette skjemaet: https://forms.gle/H1mUis5v33rM1Rs8A

Sitte på til Stadsbygd: Svarene til påmeldingsskjemaet kommer til å vises i regnearket nedenfor. Hvis du vil sitte på, se etter andre som har svart med at de har plass i bilen og kontakte dem direkte.

Regnearket: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FD-VS3nl9NhWoi75MJmj-zXI9MHu1cl0n6RXUWjq4fg/edit?usp=sharing

Seiling hjem: Nidaros seiles til byen lørdag ettermiddag og trenger flere til å være mannskap. Hvis du har lyst å seile med båten tilbake, si fra om dette i påmeldingen. Det er foreløpig ikke bestemt hvem som skal være høvis.

Utstyr: Det kan være kjekt å ha gummistøvler eller liknende når båten settes ned i fjæra. I tillegg er det fornuftig med arbeidsklær.

Mat: Ta med matpakke, men vi håper også å få en gjeng å steke vafler. Har du lyst til å være med på dette (ta med ingredienser, utstyr, og steking), si ifra i påmeldingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.