Categories
Uncategorized

Oppsett 3. oktober

Båten skal i hus – dugnad på Stadsbygd

Nidaros skal settes opp på Stadsbygd lørdag 3. oktober, og vi trenger absolutt alle som kan bære båt, spyle tiljer, passe kaffebålet og flytte ting og tang denne dagen!
Vi tar ferga fra Flakk klokken 09.00, det er full flo klokken 13.30.
Vi trenger mye folk til å sette båt, helst 25 stykker eller flere. Ta gjerne med venner og slekt som ønsker å oppleve flytting av en to tonns båt med muskelkraft.
Ta med nistemat (anledning til å grille), klær etter vær & tjære, arbeidshansker og støvler kan også være lurt. Retur utpå ettermiddagen, når båten er i hus (ferge fra Rørvik hver hele og halve time).

Fint om dere melder dere på til styret@batlag.no , slik at vi har en oversikt på hvor mange som kan komme, vi registrerer alle mht. korona. Ta kontakt for samkjøring, og si i fra om dere mangler skyss utover. De som har ledig plass i bilen, kan også gi oss et hint.

Dugnaden 3. oktober blir en fin mulighet til å gjøre noe nyttig, morsomt og lærerikt sammen.

Siste sjanse til å seile Nidaros i år!
Båten har denne uken vært utleid til Fosen Folkehøgskole. Av praktiske grunner blir båten nå liggende med tilsyn i Petterhavna på Stadsbygd de neste to ukene frem til oppsettet.
Det blir likevel en siste mulighet til å seile, men da fra Stadsbygd. Onsdag 30. september stiller Vegard Heide som høvedsmann. De som har lyst til å være med, må ta kontakt med ham, enten til vegard.heide@ntnu.no eller på sms til 995 74 489, senest kvelden før. Han vil koordinere evt. samkjøring og avgjøre om det har meldt seg mange nok.
Avreise senest med ferja kl 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.