Categories
Uncategorized

Invitasjon til Nidaros oppsett og fest, lørdag 4. oktober 2014.

Velkommen til Nidaros oppsett på Stadsbygd, Kystens Arv  lørdag 4. oktober, 2014. Ta med familie og venner og alle andre som har lyst på en flott høstdag i fjæra!

Merk av dato nå for allerede neste helg!!!

Påmelding til Ingrid Berg innen onsdag 01. oktober på enten e-mail: inganbe@gmail.com  eller  mob: 90914494. Si fra om du kommer direkte med egen transport eller ved oppmøte på Fosenkaia (Gulskuret) senest kl 08:30. De som kjører egen bil sier fra så vi kan sikre at alle får plass. Vi satser på felles ferje fra Flakk kl 09:00. Båtlaget sponser fergeutgifter. Husk å ta ut kvittering for bompassering på nett.

Program for oppsett:

Tidspunktet for flo er kl 08:30 med +80cm over middels vannstand. Dette er i utgangspunktet litt tidlig på dagen og med liten høydeforskjell. Vi satser likevel på normal avreise fra Trondheim og organiserer først nedrigging og bæring av ballaststein så fort vi har tilstrekkelig med folk. Deretter setter vi Nidaros opp i fjæra så høyt som mulig og venter på fjære sjø og bærer henne deretter inn. Her trenger vi mange sterke rygger og folk med høye støvler. I tillegg til nedrigging, vask, motorvedlikehold, reparasjoner osv, ser vi også på hva som samtidig kan gjøres av videre dugnad på naustet.

Felles varm lunsj/middag serveres ikke i år men hver tar med seg egen mat. Vi trenger at mange stiller til små og store oppgaver utover hele dagen. Men, det er viktig er at vi er mange nok tidlig på dagen for å få båten tømt og båret inn.

 

Fembøringen Braute feirer 20år

Vi er alle også invitert til Brautes 20års jubileumfest som skal feires på Kystens Arv samme helg som oppsettet av Nidaros og med fest lørdag kveld. Det er mulighet for overnatting i naustloftet, eventuelt så inviterer Ingrid Berg Nidaros sine medlemmer til å overnatte på hytta si. Denne har plass med 10 senger + reiseseng, ca 20 min gangavstand.

Påmelding til Ingrid Berg innen onsdag 01. oktober på enten e-mail: inganbe@gmail.com  eller  mob: 90914494

Hilsen  Styret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.