Categories
Uncategorized

Utsett lørdag 1. mai

Nidaros skal på sjøen – bli med!

Lørdag 1. mai blir det båtutsett på Stadsbygd.

Vi møtes ved Prestelva (ved museet Kystens Arv) innen klokken 10. Anbefalt ferjeavgang kl 9 (til nød kl 9.30). Opplegget følger godt innarbeidet praksis og ledes av Vegard Heide.

Opplegg: Først bærer vi båten ut og så langt ned i fjæra vi kommer. Det kan være lurt å ta med støvler til bæringa. Der får den stå til det blir flo. Imens frakter vi mast, innved og utstyr bort på kaia og sjekker at alt er i orden. Etter matpausen, ca kl 12-13, håper vi at båten flyter og kan flyttes. Deretter tar vi ballast og treverk om bord og får opp riggen. Det er full flo kl 15.40.

Påmelding: Vi trenger over 20 personer for å klare å bære ut båten. Vi håper at flest mulig av Nidaros´ medlemmer og venner har anledning til å bli med. Det er viktig at de som har tenkt å komme, sender en påmelding på e-post til: styret@batlag.no så snart som mulig. Si fra om du trenger skyss eller om du har ledig plass i bilen.

Seiling hjem: Nidaros seiles til byen lørdag ettermiddag med Gunnar Austrheim som høvedsmann, men trenger flere til å være mannskap. Hvis du har lyst til å bli med båten tilbake, si fra om det i påmeldingen.

Smittevern: Vi klarer å holde nødvendig avstand og bruker munnbind når vi må stå tett. Alle tar med egen mat og drikke, så serverer vi vafler! De som er syke eller kjenner symptomer på forkjølelse, må selvsagt holde seg hjemme.

Styret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.