Sommerseling 2017

Sommeren nærmer seg med 4 ukers seiling med Nidaros. Turen går sørover og målet er Kyststevnet i Kristiansund. Hvis noen har lyst til å delta på seilasen, ta kontakt med ansvarlig høvedsmann for å sjekke om det fortsatt er ledige plasser.  Når det gjelder uke 30 og uke 31 er det ikke endelig bekreftet tid og sted, men mest sannsynlig blir båten liggende i ro uke 30 og fortsetter ferden i uke 31.

Uke 27 (3.-9. juli): Segling lokalt på Trøndelagskysten. Høveds/Halskar: Frode Frydenlund/Jan Petter Hubert-Hansen. Fortsatt ledige plasser. Kontakt frode.frydenlund@gmail.com 

Uke 28 (10.-16. juli): Segling Trøndelagskysten mot Hitra. Høveds/halskar Vegard Heide/Liv Heide. Uka er i utgangspunktet fulltegnet.

Uke 29 (17-23. juli): Segling Hitra-Kristiansund. Høveds/halskar Håkon Solberg/Audun Sødal. Ledige plasser. Kontakt hakonsol@gmail.com

Planen er å ta over Nidaros på Hitra lørdag 15. juli og seile båten sørover for tilslutt å ende opp i Kristiansund (Kystens Landsstevne) ca. 21. juli.  Seilingsuka legges opp som kursuke med fokus på opplæring, i tillegg til alt det morsomme og hyggelige som inngår i en sommerseilas med Nidaros.

Uke 30/uke 31 (24. juli – 5. august): Segling fra Kristiansund/Hitra til Trondheim. Fortsatt noe usikkerhet rundt tidspunktet, men ta kontakt hvis du er interessert. høveds: Stein Arne Sæther Kontakt stein.arne.sether@adresseavisen.no 

Comments are closed.