Categories
Uncategorized

BÅTUTSETT – våren kommer lørdag 18. april!

Velkommen til Nidaros utsett på Stadsbygd, Kystens Arv Lørdag 18. april, 2015.

Ta med familie og venner og alle andre som har lyst på en flott og tradisjonsrik vårdag i fjæra!
Påmelding innen onsdag 15. april til Ingrid Berg på epost: inganbe@gmail.com eller på mobil: 90914494.

Si fra om du kommer direkte med egen transport eller ved oppmøte på Fosenkaia (Gulskuret) senest kl 08:30. De som kjører egen bil sier fra så vi kan sikre at alle får plass. Felles ferje fra Flakk kl 09:00. Båtlaget kan sponse fergeutgifter, så husk å ta ut kvittering for bompassering på nett.

Program for utsettet:
Tidspunktet for flo og fjære er ganske gunstig i år. Flo sjø er så tidlig som kl 12:00 og fjære kl 18:00. Vi satser derfor på normal avreise fra Trondheim og organiserer direkte utsett av Nidaros så fort som mulig etter at vi ankommer naustet. Så her trenger vi mange sterke rygger med en gang og folk med høye støvler.
I tillegg til rigging av Nidaros ser vi også på hva som kan gjøres av vedlikehold på naustet. Varm lunsj/middag (Baccalao, matpakker, vafler m.m ) serveres når båten flyter og tilnærmet ferdig rigget. I tradisjon tro håper vi på at mange stiller til små og store oppgaver utover hele dagen.
Vi satser på å ha båten seilklar til kl 16.00. Båten seiles deretter tilbake til byen ila kvelden. Vi gleder oss til å få båten på sjøen og snart tilbake til byen for en ny flott sesong med Nidaros.

Hilsen Styret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.