Categories
Uncategorized

Bli med på Korsvikaspillet og sommerseilas

Kosrvikaspillet trenger høvedsmenn og halskarer
Vi har enda behov for spesialkompetanse på noen av årets forestillinger på Korsvikaspelet; http://korsvikaspillet.no/ Dette er en flott anledning til se noe av Spelet fra sjøsiden samt at Nidaros er med på å lage en fantastisk kulisse. Korsvikaspelet stiller selv med mannskap flere av dagene, så vi regner med å få 4-5 til hver forstilling (som er et minimum). Kompetansen dere har er verre å erstatte!

Påmelding så snart som mulig til “André Berger andre_sberger(at)hotmail.com (45425851) eller Gunnar Austrheim gunnar.austrheim(at)ntnu.no (95419746)

Til sommerseilasen er det fortsatt ledig plass som høvedsmann i uke 28. Hvis ingen melder seg snart, ser det ut som første seilingsuke blir uke 29, altså fra 14. juli. Uke 29 er høveds altså Steinar og Håkon. Her er det god plass til flere. Uke 30 er det noen få ledige plasser. Noen som vil være med å seile i sommer?
Her er en liten film fra fjorårets sommerseilas:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vennligst svar på spørsmålet (for å unngå spamkommentarer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.